Goede doel

Bij het Pink Ribbon Soester Wandelweekend is het voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. Dat kan door bij je online inschrijving een vrijwillige donatie te doen aan ons goede doel, Pink Ribbon. Je wandelt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!

Wandel mee voor vrouwen met borstkanker. Jaarlijks krijgen meer dan 18.000 mensen, waaronder 165 mannen (in 2023), de diagnose borstkanker. Het geld dat met het Pink Ribbon Soester Wandelweekend wordt opgehaald, besteedt Pink Ribbon aan onderzoeken en projecten op het gebied van borstkanker. Zo zorgen we samen voor een beter leven van de borstkankerpatiënt van nu en in de toekomst.
1 op de 7 vrouwen krijgt borstkanker. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Ze halen geld op voor projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. Daarnaast doet Pink Ribbon er alles aan om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.

Maar dat kunnen ze niet zonder jou. Want of je nu meeloopt tijdens het Pink Ribbon Soester Wandelweekend of in de webshop van Pink Ribbon de Pink Ribbon armband bestelt, je steunt Pink Ribbon en alle vrouwen met borstkanker enorm. Samen bereiken we meer. Samen staan we zij aan zij tegen borstkanker.
Start je actie 
Als je je via Pink Ribbon inschrijft, krijg je jouw eigen sponsorpagina. Hiermee haal je heel gemakkelijk geld op voor vrouwen met borstkanker.

Inschrijven via Pink Ribbon

Lokale goede doelen

Naast De Levensclub wordt er tijdens het Soester Wandelweekend ook geld ingezameld voor twee lokale goede doelen: Stichting Leergeld Soest-Baarn en Dierenzorg Eemland.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen