Bereikbaarheid

Het Pink Ribbon Soester Wandelweekend is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en met de auto.

Openbaar vervoer

De start- en finishlocatie van het Pink Ribbon Soester Wandelweekend is zowel op zaterdag als op zondag op het Gildeterrein in Soest. Het treinstation van Soest ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.

Let op! Soest heeft drie treinstations, je stapt uit bij Station Soest en niet bij Station Soest-Zuid of Station Soestdijk. Er hangen borden die vanaf het station Soest verwijzen naar het Gildeterrein. Plan je route naar het Gildeterrein via Openbaar Vervoer Reisinformatie of bel de Inlichtingenlijn Openbaar Vervoer: +31 (0) 900 9292.

Parkeren

Tijdens het Pink Ribbon Soester Wandelweekend kun je jouw auto parkeren op het Gildeterrein. In de navigatie kun je het beste ‘Ferdinand Huycklaan 44, Soest’ invullen en dan de gele bebording met ‘Parkeren Gildefeesten’ volgen. De kosten voor het parkeren zijn € 6,- voor 1 dag en € 10,- voor het gehele weekend.

Let op! Houd er rekening mee dat er dit weekend rondom het start- en finishgebied een parkeerverbod geldt. Heb je bij jouw inschrijving geen parkeerkaart besteld, dan kun je dit op de dag zelf nog aanschaffen bij het Gildeterrein. Tip: je kunt nog een parkeerkaart toevoegen via jouw persoonlijk dashboard.

Fietsenstalling

Voor alle deelnemers die met de fiets komen, is er dagelijks de mogelijkheid om bij de start- en finishlocatie de fiets te stallen. De fietsenstalling is gratis en onbewaakt.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen