Wandelshirt

Wandel jij het Pink Ribbon Soester Wandelweekend in stijl met dit mooi shirt? Bestel het speciale wandelshirt bij je inschrijving.

Voor het Pink Ribbon Soester Wandelweekend is een uniek wandelshirt ontworpen. Het betreft een technisch shirt, dat niet vochtig wordt dankzij de ademende werking. Daarnaast is het shirt ook nog eens gemaakt van gerecyclede petflessen, mooi duurzaam! 

Het wandelshirt is verkrijgbaar in een mooie roze kleur, dat symbool staat voor onze partner Pink Ribbon. Op het shirt vind je een illustratie van een ribbon met daarin alle highlights op de route verwerkt. Denk aan de heide en duinen, het Baarnse Bos, Paleis Soestdijk, Vliegbasis Soesterberg en de Aircraft Shelter.

Je kunt het shirt voor slechts € 15,- bestellen bij inschrijving. Het shirt is verkrijgbaar in een heren- en damesmodel. Het herenmodel heeft een ronde hals en het vrouwenmodel heeft een V-hals. Zowel het dames- als herenmodel is te bestellen in de maat S t/m XXL.

Wanneer je bij inschrijving een wandelshirt hebt besteld, dan kun je deze afhalen op het Gildeterrein (bij de start) op vertoon van de jouw unieke QR code.
Zolang de voorraad strekt zijn er op de dag zelf bij de start en finish ook nog shirts te koop voor € 17,50 per stuk incl. BTW.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen