Organisatie

Het Pink Ribbon Soester Wandelweekend wordt georganiseerd door Le Champion in samenwerking met Rotaryclub Soest-Baarn. Met ruim 20.000 leden is Le Champion één van de grootste sportverenigingen van Nederland. Le Champion organiseert jaarlijks zo’n 60 unieke fiets-, hardloop- en wandelevenementen waarbij in totaal 200.000 deelnemers in actie komen. 

Rotaryclub Soest-Baarn

In samenwerking met de Rotaryclub Soest-Baarn wordt het Pink Ribbon Soester Wandelweekend georganiseerd. De Rotary is een serviceorganisatie. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self. Rotary Service above Self.

De doelstelling van de Rotaryclub komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary betekent dit dat je bereid bent iets van jezelf te geven. 

Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale en wereldomvattende fundraisingprojecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak-)kennis.

Enkele weken na afloop van het evenement zal Rotaryclub Soest-Baarn het opgebrachte bedrag bekend maken.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen