Sponsors

Wil jij een bijdrage leveren aan dit mooie evenement en je naam koppelen aan het Pink Ribbon Soester Wandelweekend? Dat kan!

Het evenement biedt veel verschillende mogelijkheden voor sponsoren. Organisator Le Champion ziet sponsoring als een partnership; de uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Wil jij alles weten over de sponsormogelijkheden voor het Pink Ribbon Soester Wandelweekend en via ons evenement in contact komen met vele wandelaars? Stuur ons dan een e-mail.

Titelpartner

Partner

Supplier

Onze sponsors stellen zich graag aan je voor. 

Lees hier alles over onze sponsoren

Sponsormogelijkheden

Het Pink Ribbon Soester Wandelweekend biedt veel verschillende mogelijkheden voor sponsoren. Organisator Le Champion ziet sponsoring als een partnership; de uiteindelijke invulling van het sponsorpakket gaat in onderling overleg en is altijd maatwerk. Wij geloven vooral in loyale en meerjarige partnerships, om ook echt samen te kunnen groeien in een evenement. Uiteindelijk is het belangrijkste doel om samen met onze partners een geslaagd evenement neer te zetten.

Meer informatie
Wil je meer informatie over sponsormogelijkheden bij het Pink Ribbon Soester Wandelweekend? Stuur ons dan een email.

Meer informatie over Le Champion

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen