Start en finish

Start en finish

De start- en finishlocatie is op het Gildeterrein in Soest. Het wandelevenement vindt namelijk plaats in het weekend voorafgaande aan de jaarlijkse Gildefeesten. Op het Gildeterrein kun je jouw stempelkaart en wandelshirt ophalen, een vraag stellen bij de Helpdesk of nog een wandelshirt kopen. Ook is er een horecavoorziening aanwezig.

Afhalen stempelkaart

Op vertoon van jouw persoonlijke QR-code kun je voorafgaand aan de start jouw stempelkaart ophalen in de Gildetent. Deze QR-code is terug te vinden in jouw persoonlijke dashboard en in de deelnemersnieuwsbrief, die in de week van het evenement wordt verstuurd.

Start

De starttijden per afstand zijn als volgt:
30 km | 8.00 - 09.30 uur
20 km | 8.30 - 10.30 uur
10 km | 09.30 - 11.00 uur
6 km | 10.00 - 11.00 uur

Finish

Na de finish ontvang jij een mooie herinnering voor het succesvol volbrengen van het Pink Ribbon Soester Wandelweekend. Daarnaast kun je hier ook een sticker voor jouw wandelboekje ontvangen ter herinnering aan deze zomerse wandeling door Soest en Baarn. De finish is open van 11.30 tot 17.00 uur.

Wil je na de finish je spieren losmaken? Maak dan gebruik van de gratis massage tussen 11.30 en 17.00 uur.

Na afloop kun je je prestatie vieren op het finishfeest. Er zijn voldoende horecagelegenheden in de Gildetent om je honger en dorst te stillen na een gezellige dag. Alle ingredi├źnten voor een spetterende afsluiting van een mooie wandeldag.

Lees bij bereikbaarheid hoe je de start- en finishlocatie kunt bereiken.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen