Vraag en aanbod

Kun je op het laatste moment niet meedoen of ben je nog op zoek naar een startbewijs? Plaats dan onder dit bericht jouw oproep.

Ben jij verhinderd vanwege een blessure, maar vind je het wel leuk om de sfeer van het evenement te proeven? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Stempelkaart overdragen

Heb je iemand gevonden die jouw stempelkaart wil overnemen of die juist voor jou een stempelkaart in de aanbieding heeft, dan kun je tot vrijdag 19 augustus 12.00 uur de stempelkaart op een andere naam zetten (dit kan alleen online).

Overdragen kan via jouw persoonlijke dashboard. Ga naar 'Open dashboard' in jouw bevestigingsmail en open jouw registratie. Klik op jouw ticket om deze toe te wijzen aan iemand anders.

Let op: het Soester Wandelweekend faciliteert deze startbewijs vraag & aanbod pagina. Het verkopen en/of kopen van een startbewijs is op eigen risico.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen